Το Ανθοπωλείο

Το ανθοπωλείο Τζιβάνη βρίσκεται στην οδό Δελφών 90 στην Ανατολική Θεσσαλονίκη τα τελευταία 20 χρόνια και εξυπηρετώντας όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια της Μακεδονίας, έχει καταφέρει να αποτελεί πρώτη επιλογή των πιο απαιτητικών πελατών. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, αγάπη και μεράκι για το λουλούδι, έχουμε καταφέρει να στήσουμε μια επιχείρηση, η οποία περνάει πλέον σε χέρια δεύτερης γενιάς. Διαθέτοντας υψηλά στάνταρ αισθητικής και ποιότητας και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, είμαστε στη διάθεσή σας για να επιλέξουμε μαζί αυτό που ταιριάζει στην περίσταση που εσείς επιθυμείτε.


Είμαστε εδώ για να κάνουμε ξεχωριστές και πιο όμορφες τις στιγμές σας. Mια γιορτή, μια ορκομωσία, έναν γάμο, μια βάφτιση, μια νέα ζωή αλλά και μια απλή καλημέρα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ομορφότερο το σπίτι σας, το μπαλκόνι σας, τον κήπο σας, το εξοχικό σας με τη δημιουργία συνθέσεων υψηλής αισθητικής και ποιότητας, με προτάσεις οι οποίες θα ομορφύνουν το χώρο σας και θα αλλάξουν τη διάθεσή σας. Οι δημιουργίες μας χαρακτηρίζονται από φαντασία, υψηλά στάνταρ αισθητικής, σεβασμό στο γούστο του πελάτη και πρωτίστως ποιότητα στο προϊόν.


Στο ανθοπωλείο μας θα βρείτε πληθώρα λουλουδιών, φυτών, συνθέσεων, γλαστρών και  συμβουλών συντήρησής τους. Ανθοδέσμες σε μεγάλη ποικιλία, αμέτρητα είδη φυτών και λουλουδιών, πολλά είδη κάκτων, κασπό, πήλινες γλάστρες και ζαρντινιέρες, μπονζάι, είναι μόνο μερικά από τα είδη που εμπορευόμαστε.

Στην επιχείρησή μας παρέχονται ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης γάμων και βαφτίσεων με όλα τα αξεσουάρ διακόσμησης που θα σας συνοδεύουν την ώρα της τελετής αλλά και κατόπιν στο χώρο δεξίωσης. Επισκεφτείτε το χώρο μας για να σχεδιάσουμε μαζί τις  λεπτομέρειες και να βάλουμε τη δική μας πινελιά σε αυτή τη μοναδική και σημαντική ημέρα της ζωής σας.